Ny i Gassehaven

Kære nye beboer i Gassehaven

Velkommen til vores dejlige bebyggelse!

Når bestyrelsen får besked om, at der er kommet nye beboere i bebyggelsen, kommer vi normalt forbi med en velkomstfolder med lidt praktisk information og introduktion til Gassehavens traditioner og arrangementer. Hvis du er flyttet ind for nylig, og ikke har hørt fra os, f.eks. fordi du bor til leje eller ejendomsmægler ikke har fremsendt information til os, må du endelig tage fat i os.

For at følge med i, hvad der foregår i Gassehaven, og for at modtage officielle indkaldelser, skal du tilmelde dig mailinglisten her.

Hvis du overvejer at foretage nogle ændringer af de ydre af hus, carport eller have, evt. allerede før indflytning, anbefaler vi at du sætter dig grundigt ind i vores lokalplan og andre bestemmelser for bebyggelsen.

Her er en liste over materialer, der kan være nyttige:

Lokalplan 100
Deklaration
Dispensationer
Have- og planteforhold, notat
Farvekoder til træværk
Tegl og fugemørtel
Samt Kresten Blochs gode indføring i Gassehavens særlige kendetegn og forhold

Bestyrelsen er altid gerne behjælpelig med at svare på spørgsmål, men det er kommunen, der er myndighed på området, og alle ændringer, der ikke er omfattet at lokalplan mv. skal man altid huske at søge dispensation om, før man går i gang med at foretage ændringer, så man ikke risikerer at skulle lave det om efterfølgende.

Vær f.eks. opmærksom på at:

  • Alle ændringer af husets ydre, inkl. carporte, skal altid godkendes af kommunen, hvis det ikke er dækket af lokalplanen.
  • Der er særlige krav til farver, mørtel, tagrender, teglstenstype, mv.
  • Der er tinglyst hække for hele bebyggelsen, og disse skal overholde den korrekte sammensætning af slåen, roser og liguster.
  • På gavlene anbefales vedbend for et grønt udtryk. Der er anbefalinger omkring træer, der er egnede i de små haver.

Du finder altid kontaktinformation til den siddende bestyrelse her på hjemmesiden, og du er altid meget velkommen til at kontakte os. Den direkte email er: grundejerforeningen_gassehaven@forening.dk

Vi glæder os til at hilse på dig!

Bestyrelsen i Grundejerforeningen Gassehaven

Genveje