Gassehaven Motion og Bevægelse


Opdatering 2024: Der er pt. ingen aktive motionshold i Gassehaven med åben tilmelding. Ønsker du at foreslå et initiativ, som er åbent for alle medlemmer, så kontakt gerne bestyrelsen direkte – vi hjælper gerne med at dele information og evt. yde tilskud.

 

Opdatering april 2022:

Gassehaven Træning starter op igen i foråret med Jeanette fra FitNature.

Der er max. 9 personer per hold, så det er først til mølle. Kontakt Louise Friberg GH 70 for information og tilmelding.

Holdene er for alle aldre og niveauer. Hvis I har spørgsmål til træningen, så er I meget velkomne til at kontakte personlig træner Jeanette Alfsen på 60 25 04 00.

Mange hilsner fra Gassehavens træningsgruppe

“Med skovfitness og ude træning skaber vi rum til personlig træning med højt til loftet. Med det gode fra effekten i at have en personlig træner, er der plads til individualitet og hensyntagen til dig og samtidigt får du fællesskabet ved at være en del af en gruppe, hvor man hurtigt oplever et så stort velvære som med en personlig træner. Skovfitness giver en ekstra oplevelse som en positiv styrke, som man ikke kan slippe og som bare ønsker mere af, så du glæder dig til din næste træning i skoven.

Her kan du deltage uanset dit niveau og give dig selv mulighed for at opnå fysisk og mentalt velvære og overskud, krydret med gode grin og samvær med andre.

Medbring træningshandsker, det kan også være havehandsker, cykelhandsker el. vanter, det er til at beskytte hænderne når vi har dem i jorden, op af træer eller har fat i bjælker og grene.”

Praktisk information

Yoga med Charlotte: Charlotte Larsson (living-studios.dk). Medbring til yogahold: træningsmåtte eller tæppe.
Skovfitness med Jeanette: Jeanette Alfsen (fitnature.dk). Medbring træningshandsker, det kan også være havehandsker, cykelhandsker el. vanter, det er til at beskytte hænderne, når vi har dem i jorden, op ad træer eller har fat i bjælker og grene.

Hvordan fungerer klubben?

Træningsklubben er frivilligt drevet af de deltagende udøvere fra Gadssehaven og Brillerne. Vi har udvalgt områdets bedste trænere og inviteret dem til at komme her til os, sådan at vi kan træne sammen under gode forhold og uden transporttid. De hold, der har nok tilmeldte bliver oprettet for den kommende periode, og betalingen af trænere deles herefter mellem de tilmeldte.

Holdbeskrivelser 2022

Fit Nature “Soft” træning;

Fokus på genopbyggende styrke, styrke omkring led, teknik til at bruge sin styrke, mobilitets- og genoptræning kombineret med rask gang.

Fit Nature Skovfitness Power” (Styrke/kondition):

Denne træning er en kombination af styrke, som vi opbygger gennem kropsvægtsøvelser og hvad vi finder i skoven samt forskellige konditionsøvelser. Dette krydret med både korte intervaller af powerwalk og løb.

Man kan dog deltage uanset niveau og man skal ikke kunne løbe for at deltage og er man omvendt glad for løb, er der også masser af mulighed for at for deltage og stadig blive motiveret og yde hvad man kan byde ind med. Så et blandet hold, hvor du kan deltage uanset hvor du er og styrkes og få fornyet overskud og energi, fra præcis hvor du måtte være.

Flyer for hold I efteråret/vinteren 2020 (11.4 Mb)

Genveje